התייעצות בקשר לכאבים שיש לי

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/07/2018 | 21:18 | מאת: לימור

מאז שהתקינו לי זמני כואב בתנועות מסוימות ממש מציק ולוחץ מה זה יכול להיות מה אפשרי לעשות כי בהתחלה כמה ימים כאב עבר כאב מהטיפול ועכשיו שוב סוג של כאב והרבה פעמים ממש כאילו לועסת על הכתר ומטריד האם במצב זה יוכלו בכלל להמשיך למדידות ולהמשך? האם זה אומר שהכל נכשל ואצטרך עקירה?

לפעמים הכתר ״גבוה״ וניתן לאזן את הסגר על ידי השחזה קלה של הכתר. צריך לבדוק את הכתר בסגירת הפה ובביצוע תנועות לעיסה. גשי לרופא שיבדוק זאת

27/07/2018 | 12:07 | מאת: לימור

אבל אם בעיה של סגר צריך רק להציק לא לכאוב לדעתי ושמתי לב שאני אחרי אכילה הכאבים מתגברים ושאני ישנה או הפה נקי מאוכל לגמרי הכאבים פחותים זה אומר משהוא?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים