איזה מי פה יכולים לעזור?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

19/07/2018 | 09:34 | מאת: הילה

היי ד"ר , אני בת 29 ויש לי דלקת חניכיים כבר המון זמן אני מחכה לייעוץ אצל מומחה חניכיים.. בנתיים השיננית אמרה לי לקנות משכת שיניים פרודקס ג'ל .. לגרגר עם מי מלח .. בעבר השתמשתי עם מי פה טרודנט לא עזר..ורק עשה יותר גרוע. האם יש מי פה להפחת דלקות או נפיחות וגם להרגעת כאבי חניכיים שאפשר להשתמש בהם באופן קבוע.

שטיפת פה היא לא פתרון, חשוב להגיע לאיבחון וייעוץ ולהתחיל טיפול בחניכיים. הדלקת נובעת מחיידקים שנמצאים בכיסים עמוקים בחניכיים, אף שטיפה לא מגיעה לעומק הכיסים ולכן אין שטיפה שתרפא. יש הרבה מאד מומחים למחלות חניכיים, צרי קשר בהקדם עם מומחה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים