עשיתי בתחילת השבוע שיננית

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

29/06/2018 | 16:19 | מאת: זיו

והיא עשתה ניקוי אבנית בכל הפה עמוק והחניכיים נפוחות בכל הפה למעלה למטה בפנים ובחוץ וממש כואב .. היא אמרה לגרגר עם מי מלח אבל מה חוץ מזה? קורסודיל השתמשתי בעבר ולא עזר רק עשה יותר גרוע

יתכן שקיימת נפיחות ורגישות עקב הטיפול שעברת. במידה וקיים אובדן עצם התומכת בשיניים לא מספיק איבחון וטיפול השיננית. בכל מקרה, ממליצה לבצע צילום סטטוס ולגשת לבדיקת מומחה למחלות חניכיים - חשוב מאד לברר אם קיימת מחלת חניכיים הדורשת טיפול מעבר לטיפול השיננית. שטיפות פה עשויות להקל על הסימפטומים, קרוסודיל היא שטיפה המיועדת לחיטוי אך ניתן להשתמש בה לזמן קצר בלבד.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים