פצע דימום בחניכיים העליוניות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/11/2017 | 00:10 | מאת: ספיר

היי, היום גיליתי שקיים אצלי בשיניים בחלק העליון בחניכיים השמאליות פצע שכולו עשוי מדם וכשצחצחתי שיניים ולחצתי על זה ירד מלא דם.. השיניים שלי עצמם עם דברים לבנים כאלה שלא יורדים מהשיניים לא משנה כמה אני מצחצחת..רציתי לשאול מה עושים במקרה כזה? פשוט יש לי פחד מאז שהלכתי לרופא שיניים האחרון שלי ורציתי לדעת מה אני יכולה לעשות מבלי לקבל טיפולים לניקוי ושיוך השיניים.

09/11/2017 | 13:50 | מאת: ד"ר אלוןסבאון

צר לי אינני יכול לענות על השאלה מבלי לראות את המקום

09/11/2017 | 18:46 | מאת: ספיר

אני מקווה שתוכל לראות את התמונה שהעלתי בשביל שתוכל לעזור לי. תודה מקרב לב.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים