בעייה בקשר לכתר זמני

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

24/08/2017 | 22:30 | מאת: ענת

יש לי כתר זמני שכבר כמה חודשים מאילוצים חוץ מזה לא נוח והרבה פעמים נכנס יותר מזון משיניים אחרות שנראה לא תקין ומרגישה שמציק ולא ככה צריך להרגיש לפעמים כאבים קלים וביומיים השלושה מדי פעם שאוכלת שותה בעיקר קר מרגישה כאב מזה האם זה אומר משהוא האם יכול להיות שהשתבש משהוא?

25/08/2017 | 10:56 | מאת: ד"ר אלון סבאון

הכתר הזמני צריך להיות נוח. אם נכנס אוכל בין השיניים, יש לשפר את נקודת המגע. אם הכתר לא תקין יש להחליף אותו.אני ממליץ לפנות לרופא השיניים לטפל בבעיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים