דפורמציה של הפנים עקב המשך גדילת עצם

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

13/08/2008 | 10:10 | מאת: אירית

בני בן 40. ב- 5 שנים האחרונות נראית דפורמציה של הפנים. עצם הלסת בולטת. הוא פנה לרופאים, עבר CT ובדיקות ונאמר לו כי עליו להתנתח כי העצם פשוט "ממשיכה לצמוח". הבעייה מחריפה לאחרונה כי הגדילה היא לכיוון האוזן, כמו כן נאמר לו כי יצטרך לעבור ניתוח מידי 5 שנים על מנת למנוע את המראה הנפוח של הלסת וכי אין אפשרות למנוע או לעצור את גדילת העצם. האם התופעה מוכרת? האם אין אפשרות לעצור את הגדילה באמצעות תרופות, טיפולים וכו' ולהמנע מניתוח שלדעתי עשויה לפגוע בעצב כלשהו? בקיצור, מה עושים???????????.. אודה על תשובה מהירה.

17/08/2008 | 16:19 | מאת: לאירית

שלום שמי אלי ביטון ובקשר לשאלתך אל תעשה ניתוח כי הוספת מח עצם לרכסים לכשעצמה היא טובה מאד ולכן אתה צריך לאכול בריא ולשטוף שינים במישחת אלמקס וזה כדי להמשיך את גידול במח עצם של עצמות החניכיםולא לפחד מי עיבוי של החניכיים ופשוט תיפנה אל-דקטור אזואלוס ותישמע ממנו תשובה יותר עינינית לנקודה שלך והוא נימצא בתלאביב ותברר זאת דרך אגודת טכנאי השנים בתלאביב רחוב טרומפלדור ליד תחנה המרכזית הישנה .

18/08/2008 | 23:03 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אירית שלום אני ממליץלך לפנות לאחת מהמחלקות לכירורגיה פה ולסת להתייעצות

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים