נפיחות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

09/05/2014 | 23:14 | מאת: פיני

שלום היות ואני מפחד מאוד מטיפולי חניכיים רציתי להכין את עצמי, פשוט יש לי התנפחות בחניכיים מעל שיניים טוחנות בערך ס"מ על ס"מ, נראה לי כשאני לוחץ על הנפיחות מתחתיה אולי יש כמין חור קטן כי היא שוקעת קצת, היות ויש לי פוביה מטיפולי שיניים רציתי לשאול מהו הטיפול המקובל במצב כזה ואולי זה יעזור לי להתכונן יותר נפשית לטיפול..

15/05/2014 | 13:48 | מאת: ד"ר אלון סבאון

פניני שלום נפיחות בחניכיים יכולה להיות בגלל מחלת חניכיים או דלקת בשן עצמה. לא ניתן לענות על שאלתך מבלי לבדוק אותך. פנה למומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים