סתימה גבוהה מידי

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

26/07/2008 | 19:57 | מאת: דיתה

לרופאים שלום, החלפתי סתימה שחורה בלבנה בשן מס' 34, לא היתה לי עששת בשן אלא בגלל אסטטיקה. הסתימה שעשו לי היתה גבוהה מידי. עם הזמן התפתחו אצלי כאבים באזור השן כלומר בחניכיים אפילו באזור השן שמעליה. לאחר שבועיים הרופא הוריד לי מהגובה. אני מרגישה עדיין כאבים בחניכיים וזה לא עובר לי. מה לעשות. הרופא אומר שאין לי בעיה. בתודה מראש

29/07/2008 | 16:30 | מאת: דיתה

לרופאים, רציתי להוסיף שאני רואה עכשיו שהשן קיבלתה גוון חום וצוואר השן נעשה צר יותר וכהה יותר ומאוד מאוד רגיש. רציתי לדעת אם נגרם לי נזק בלתי הפיך ומה עושים? בתודה מראש

04/08/2008 | 23:04 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דיתה שלום קשה לשפוט את איכות הסתימה ממכתבך.לדוגמא עודפים מיותרים של סתימה יכולים לגרום לכאבים בחניכיים. לעומת זאת חוסר שיחזור נקודת המגע בין שיניםיכול לגרום לדחיסת מזון ןכאבים באיזור החניכיים. קשה לתת לך מענה מדויק מבלי שעברת בדיקה. ד"ר סבאון

05/08/2008 | 17:47 | מאת: דיתה

תודה רבה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים