איזה בית ספר היית ממליצה ללמוד אירידיולוגיה?

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

07/09/2008 | 17:11 | מאת: יעל

הי יעל, הייתי ממליצה ללמוד בתילתן בית הספר שבו אני מלמדת.

19/09/2008 | 21:48 | מאת: romi hochma

הי יעל , היתי ממליצה ללמוד בתילתן או ברידמן הידועים כבתי ספר טובים.

19/09/2008 | 16:22 | מאת: איריס גייר

גייר קולג' - המכללה לאירידולוגיה רב-ממדית ולובן העין ------------------------------------------------------- *** נציגות האיגוד הבינלאומי לאירידולוגיה IIPA - קורס אירידולוגיה (הסמכה - האיגוד הבינלאומי לאירידולוגיה IIPA ) - קורס אבחון לובן העין (הסמכה גראנד מדיסין, ד"ר מלמאואר חוקר התחום) - קורס סיכון הזמן - זיהוי טראומות לפי הקשתית משלב העוברות וכל מחזור חיי האדם לפי מחקר של ד"ר לו-ריטו MD מאיטליה. מתארח בישראל ב- 16-17 לנובמבר ללמד את המחקר - מומלץ ! www.GayerClinic.com 70 121 70 - 077

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה