דלקות אוזן תיכונה חוזרות

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

31/07/2008 | 17:16 | מאת: בנימין

שלום רב אני סובל מדלקות חוזרות באוזן התיכונה. למרות כל הטיפולים הרפואיים הבעיה חוזרת. האם את חושבת שניתן לנסות טיפול אלטרנטיבי שיתן תוצאות? בתודה בנימין זילברמן

02/08/2008 | 08:34 | מאת: ירון

יש טיפולמשלים יעיל אולם על מנת להתאים את סוג %E

02/08/2008 | 08:34 | מאת: ירון

יש טיפולמשלים יעיל אולם על מנת להתאים את סוג בטיפול יש לקחת אנמנזה

בנימין שלום, דלקות אוזניים רבות נובעות מזיהום נגיפי שכידוע אינו מגיב לאנטיביוטיקה. המפתח לפיתרון הבעיה הוא במניעת הצטברות הנוזלים ע"י תזונה נבונה ונכונה כמו כן יש לחזק את מערכת החיסון שתתמודד עם הוירוס . באמצעות איבחון בקשתית העין ניתן לראות האם הבעיה נובעת מליקויים בחצוצרת השמע או ממקור אחר.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה