אבחון כבש שומני באירידיולוגיה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

15/05/2008 | 19:42 | מאת: גנית

שלום לחבר שלי אמרה נטורופטית שיש לו כבד שומני. מה זה אומר? האם אפשר לאבחן באירידיולוגיה כבד שומני? האם אפשר לטפל בו ללא תרופות? בתודה גנית

הי גנית, אכן ניתן לאבחן דרך אבחון אירידיולוגי אם יש בעיה בכבד. לא ניתן לומר מהיא סוג הבעיה . כאירידיולוגית כשאני רואה סימנים על הכבד , אני שולחת לבדיקות דם ולצילום אולטרסאונד. הרבה פעמים אני רואה בעיות בכבד לפני שהתבטאו ה חוצה בבדיקות דם, ומתחזקת את הכבד. ניתן לטפל בכבד שומני ללא תרופות.

31/07/2008 | 16:06 | מאת: ירון

כבד שומני מאבחנים באולטסאונד בלבד . לרוב אין משמעות קלינית , אך שיפור המצב מושג באמצעות פעילות גופנית שינוי תזונתי קל ומשלים תזונתי ל 90 יום .

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה