שאלה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

08/10/2015 | 11:52 | מאת: לי

שלום, בת 24,מזה כשנה וחצי סובלת מתחושת לחץ תמידית וחזקה מאוד בשלפוחית השתן.רגישות עזה בכל מגע בבטן תחתונה ובאיבר המין. בדיקות מעבדה רבות תקינות (אני בתולה ולכן חוץ מבדיקות למחלות מין נעשו כל הבדיקות) ובדיקות הדמיה תקינות.טונוס שרירים מוגבר אובחן ברצפת האגן,נשלחתי לפיזיותרפיה שלא עזרה. כחודש לאחר שהופיעה תופעת הלחץ העזה בשפוחית השתן ועד היום אני סובלת מעיניים רגישות,מגרדות ומתחת לעפעף התחתון האזור אדום. לפעמים יש התפרצות חזקה של דלקת (פעמיים מאז שהתופעה החלה זה קרה בחודשים אפריל-מאי).טיפות עיניים שניתנו לא עזרו. האם לדעתך יש קשר בין תחושת הלחץ העזה בשלפוחית השתן לבין העיניים הרגישות והמגרדות שהופיעה כחודש לאחר הופעת הלחץ העז בשלפוחית השתן.האם אבחון אירידיולוגי יכול לסייע?

הי לי, נראה שיש לך דלקת בגוף שמסתובבת. אכן ניתן לראות בקשתית העין מה מקור הדלקת ולטפל במקור הבעיה. רק בריאות

25/10/2015 | 01:11 | מאת: לי

תודה על תשובתך. רק חשוב לי להבהיר שלאחר בדיקות רבות לא נמצאה לי דלקת בשלפוחית השתן.יש לי תחושת צורך תמידית לשתן+רגישות כפי שתיארתי, אך אין לי דלקת בשלפוחית השתן.בעיניים כן הייתה דלקת.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה