בדיקה בקשתית העין,

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

08/06/2015 | 12:11 | מאת: עדנה

שלום רב, אני בת 63, עם השמנת יתר, אין לי בעיות רפואיות. (לפחות לא מודעת עליהן) לאחרונה עשיתי בדיקות דם, ואם נטייה לכולסטרול הכל שפיר אצלי. מתוך סקרנות רציתי לברר את האבחון בקשתית העין. האם ניתן לבקש בקופ"ח? כיצד נעשה האבחון? דרוש הכנה מסוימת? כמה עולה האבחון? בתודה,עדנה

הי עדנה, אין אבחון דרך קופת חולים. דרך האבחון ניתן לדעת מה מקור ההשמנה שלך לדוגמא: האם זה עודף חומציות או עודף אנסולין ברקמות וכדומה.אחרי האבחון מותאמת תזונה שמדויקת לך ותגרום להרזיה בריאה. אין שום הכנה מיוחדת לאבחון בקשתית העין. עלות האבחון בן 650 שח ל1000 שח. ואם את רוצה סכום מדויק תתקשרי אלי. רק בריאות (:

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה