לחץ דם

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

13/04/2015 | 00:33 | מאת: דליה

בני בן 31 . לפני 4 שנים קיבל התקף חרדה והתמוטט . מאז הוא סובל מלחץ דם גבןה . כל הבדיקות לא הובילו לשום כוון כליות לב הולטר הכל תקין. יש לציין שהוא חי בארצות הברית באותה תקופה שהתמוטט היה בלחץ עבד לילות היה צריך להתעורר באמצע הלילה לפעמים לעבודה . לוקח כדור של 50 מיליגרם ללחץ דם אבל לפעמים לא עוזר לו ובכל אופן גבוה . לפני שבוע הרופא הוסיף לו עוד כדור שעושה לו תופעות לוואי. הוא מאוד מיואש ועצבני ובדיכאון לאור המצב . האם איבחון אידראולוגי יעזור למצבו?

שלום דליה, באבחון האירידיולוגי ניתן לראות מה מקור הבעיה של לחץ הדם שלא תמיד מופיע בבדיקות הקונבנציונליות. רק בריאות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה