בעיות בתפקודי כבד עקב אינסמוניה - 3 שנים !

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

16/12/2014 | 13:55 | מאת: אדם

יש לי בעיה בתפוקדי כבד כבר כשנתיים והרופאים לא יודעים ממה זה נובע אני מאוד רוצה לעשות אבחון אירידואולוג אבל המחירין הם בשמיים. אני מאוד מאמין שאבחון דרך העיניים של קשתית העין ושל הלובן ביחד . מה עליי לעשות לגבי בעיות בתפקודי כבד ?

היי אדם, אם יש בעיה בתפקודי כבד אתה יכול לקנות חליטות תה של שן הארי וגדילן מצוי ולשתות 4 כוסות ביום. אופן ההכנה : על ליטר מים חמים להוסיף 2כפות גדילןמצוי וכף שן הארי לחכות 20 דקות ולשתות במשך היום. הייתי ממליצה לך לעבור לתזונה טבעונית בריאה ולשתות מיץ עשב חיטה 5 ימים בשבוע רבע כוס כ40 דקות לפני ארוחת הבוקר. רק בריאות

17/12/2014 | 15:43 | מאת: אדם

אני גם בצפון איפה אפשר לקנות את כל מה שהצגת לי.. סופר? מכולות? איפה? (חוץ באינטרנט אלה ממש ללכת ולקנות)

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה