פוליפ בגרון

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

18/10/2012 | 17:13 | מאת: אתי

התגלה לי פוליפ בגרון (לא על מיתרי הקול) ולאחר סדרת בדיקות בבי"ח הוחלט על ניתוח לשם הסרה וביופסיה. הרופא אמר שהדבר נובע במקרה שלי כפי הנראה מרפלוקסוס (חומציות שעולה לגרון) וקבלתי גם תרופה לשם כך. שאלתי האם ניתוח הוא הכרחי או שכדאי לבדוק אופציות אחרות אם ישנן? האם הסרתו מבטיחה שלא יחזור?

הי אתי, ניתן להוריד פוליפ בגרון גם על ידי צמחי מרפא. אבל את צריכה לפתור את מקור הבעיה שזאת החומציות שעולה. וזאת ניתן לפתור על ידי שינוי תזונה. כלומר להוריד מטוגנים, מזון מעובד, בשר בקר ועוד.בקיצור לפני שאת הולכת לעשות ניתוח בהחלט כדאי לבדוק אופציות אחרות. בהצלחה :)

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה