כתם חום סביב האישון

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

27/08/2012 | 08:36 | מאת: דוד

שלום אני בן 40, בילדותי היו לי משקפיים אבל לקראת בגרות לא היה לי צורך בהם. לפני כשלושה חודשים התחלתי להרגיש טשטוש וכאבי עניים והשבוע שמתי לב שהופיע לי כתם חום סביב האישון, ממה זה יכול לנבוע? בכל אופן קבעתי תור לרופא עניים אבל אשמח גם להתייחסותך לעניין. תודה רבה!

הי דויד, לא הבנתי למה אתה מתכוון לכתם חום מסביב לאישון? האם אתה יכול לפרט.?

27/08/2012 | 09:21 | מאת: דוד

העין שלי בצבע חום בהיר, אך סביב האישון הופיע מעיין נקודה בצבע חום כהה יותר שלדעתי לא היה שם קודם. יכול להיות שזה משפיע על הראייה?

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה