אבחון אצל אירדולוג

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

26/02/2012 | 20:14 | מאת: אולגא

שלום לך רומי עשיתי כשנה בערך ממוגרפיה והיה לי שקיות של מים בשד ימין - הורידו אתהמים במחט ולא היה כלום בשד שמול עשיתי אבחנה אצל אירידולוג ואמר לי שיש גידול בשד שמול עכשיו אני מבולבלת מה לעשות ולמי להאמין למרות שאני מרגישה כאב בצד שמול תודה

היי אולגה, באבחון אירידיולוגי אנו רואים פוטינציאל של מחלה. מה שאומר שהבדיקות שעשית אצל הרופא הם נכונות אבל מבחינת האירידיולוגיה שעדיין קיים פוטינציאל להתפתחות המחלה או שהמחלה לא תתפתח. במצב זה אני מטפלת בשיטת רפואה מונעת הן על ידי תזונה ואם יש צורך גם על ידי צמחי מרפא. בהצלחה

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה