כתם קטן בעין ימין (מלנוזיס)

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

06/12/2011 | 15:24 | מאת: שירי

שלום לך רומי, אני סוכרתית (אינסולין) ויש לי כתם קטן בעין ימין בחלק התחתון של הקשתית (יש לי עיניים חומות). אני במעקב עיניים בגין הסוכרת ונאמר לי כי זהו כתם פיגמנטציה, ואם הוא לא גדל אז אפשר לחיות איתו, אולם אם ישנה התפתחות אז זה סיפור אחר...הרופאה לא רצתה להרחיב על הנושא... בעניין נוסף: גיסתי למדה אירידיולוגיה לפני שנים-ואבחנה לי בעין בעיות שיכחה קלות (הקו התוחם את הקשתית היה משונן ולא חלק...) - ונדהמתי כי זה מה שהרגשתי באותה תקופה, שאני שכחנית ומפוזרת... בכל אופן, אשמח להתייחסותך. תודה.

כשיש פגמנטציה חומה (כמו שומה) בלחמית לפי האירידיולוגיה זה מעיד על חולשת כבד גנטית. האבל אם הכתם גדל צריך להיות במעקב שלו יתפתח לגידול. כן אכן ניתן לראות דרך קשתית העין את מצב הריכוז והזכרון.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה