בעיות כולסטרול ולחץ דם האם אפשר לאבחן באירידיולוג

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

29/03/2008 | 16:21 | מאת: יוסי

שלום יש לי בעיות כולסטרול כנראה על רקע משפחתי. לאחרונה גם מצאו לי אי סדירות בלחץ הדם שלי. האם אלו דברים שאפשר לראות בשיטה הזאת? האם יש לזה טיפול אחר מאשר סטטינים ועוד כדורים שרוצים לתת לי? בתודה מראש יוסי

שלום יוסי, אכן ניתן לאבחן בקשתית העין אם יש בעיה של כולסטרול ולחץ דם ואפילו ניתן לאבחן את מקור הבעיה אם הוא גנטי או כתוצאה מאורך חיים לא נכון. אכן ניתן לטפל בכולסטרול בצמחי מרפא ותוספי מזון , במקום סטטינים.

03/04/2008 | 00:31 | מאת: דרור

כן,באופן יותר מכללי זה יכול להתבטא בקשתית.יכולים להימצא סימנים באיזור הכבד בקשתית+סימנים נלוים שמאפיינים כולסטרול.ישנם טיפולים למכביר שיכולים לסייע,החל משינוי בתזונה והמשך בצמחי מרפא שמטפלים בשורש הבעיה ולא ברמת הLDL שהוא בסה"כ רק סמן לבעיה.וכמובן בהומיאופתיה ולא ציינתי עוד הרבה שיטות נוספות..אז מה האלטרנטיבה לדעתך?

דרור שלום , האלטרנטיבה לטיפול בכולסטרול ולחץ דם, היא תזונה וצמחי מרפא המתאימים לאדם ולבעיה.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה