כתמים בעין

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

29/04/2011 | 12:08 | מאת: משה

שלום לדוקטור! רציתי לשאול יש לי כתמים חומים בהירים בעיניים. לא שמים לב לזה מרחוק, רק רואים שהעניים (אני מדבר רק על הלבן!שבעיין)לא חלקות, לא מבריקות. וכשאני מסתכל מכרוב במראה בעיין אני רואה שיש כתמים חומים בהירים- כמעט לבן. א. האם יש בזה בעיה רפואית? האם רצוי לטפל? ב. האם זה יכול להוות סימן על בעיה אחרת (כמו בעיה בכבד. יש לציין שאני סובל מתסמונת המעי הרגיז..) אשמח אם תפנה אותי לכתובת אחרת במידה ואינך מתמצא בתחום תודה רבה!

הי משה, בתורת האירידיולוגיה אנו מיחסים לכתמים חומים בהירים גם בלובן העין כחולשת כבד גנטית. מאחר והכבד שייך למערכת העיכול יתכן ולכבד יש קשר לתסמונית המעי הרגיז.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה