נקודות בעין

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

10/04/2011 | 17:14 | מאת: מאיה

שלום לך, רציתי לשאול מה משמעותן של נקודות שחורות בקשתית? פעם קראתי כי הדבר מעיד על אי תפקוד של איבר מסוים,שבר או בעיה בגוף. האם זה נכון? מאיה.

הי מאיה, האם את מתכוונת לפגמנטציה חומה? אם כן זה מעיד על חולשת כבד גנטית.

11/04/2011 | 11:22 | מאת: מאיה

תודה, אך אינני מבינה למה הכוונה בחולשת כבד גנטית. האם הכוונה לבעיה ספציפית בכבד או שבאופן כללי הכבד פגיע יותר? איך ניתן לבדוק את העניין? אני עושה בדיקות דם תקופתיות ותפקודי הכבד שלי היו תמיד תקינים. האם יש מנע/טיפול לבעיה? אגב, הפיגמנטציה שחורה ולא חומה.

הי מאיה, לפי תורת האירידיולוגיה פגמנטציה בקשתית העין מעידה על חולשה גנטית. פגמנטציה חומה מעידה על נטיה לחולשה גנטית שיכולה גם להתבטות בעתיד לדוגמא: סינון רעלים נמוך, כאבי מפרקים נודדים, לחץ דם, כולסטרול, אלרגיות בעונות מעבר ועוד. אין פגמנטציה שחורה , יכול להיות שזה חום כהה.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה