תסמונת עיפות כרונית

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

09/09/2010 | 15:26 | מאת: ניסים

רומי שלום חג שמח אני ממשיך לקבל את הירחון ומשתמשת במידע שמפורסם בו השבוע ניתקלתי במקרה מאוד קשה של בחור צעיר שסובל מעיפות קשה מאוד שנמשכת מספר שנים מאחר והבחור כבר עבר אין ספור מטפלים ונטרופטים החלטתי באבחון לחדד דברים אחרים אחד המקומות המסומנים היו איטצרובל שהיה מסומן ביחד עם כוח החיים האם האיטרובל יכול לגרום לעיפות והאם מלטונין במקרה כזה יכול לעזור רצוי לציין שהעפות היא בבוקר לאחר שינה אחהצ יש שיפור אשמח עם תיתני לי כיוונים נוספים מניסיונך הרב בתחום ניסים

הי ניסים, טוב לשמוע ממך, מדובר בבחור צעיר שסובל מעיפות כרונית, הייתי בודקת קנדידה, כמו כן יש לשלול שהבחור סובל מפיברומיאלגיה . אתה טוען שהבחור מתעורר עיף צריך לבדןק אם הוא לא סובל מקוצר נשימה בשינה ואם כל החשדות נשלילו אז המטופל צריך ללכת לרופא המשפחה ולבקש מלטונין.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה