שאלות

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

11/08/2010 | 17:44 | מאת: ליאת

חום בכפות רגלים ובכפות ידים ווורדים מתנפחים חשש fmf מה מצביע נפיחות נקשות באצבעות מה זה אומר איך ניתמודד ומצד שני נורפטיה סוכרתית איך להתמודדד

הי ליאת, מחלת הFMF -קדחת ים תכונית נפוצה בעיקר בעידות המזרח היא מתבטאת בחום, פצעים, כאבי בטן וכאבי מפרקים שנעלמים תוך מספר ימים. הנוירופטיה הסוכרתית מתבטאת בנימול, חוסר תחושה וזרמים שנמשך כל עוד הסוכרית ממשיכה. בסוכרת ניתן לטפל בצמחי מרפא ותזונה ובקדחת הים התיכונית ניתן להגן על הכליות והכבד בצמחי מרפא בתוספת לקולכיצין

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה