נשירת שער חמורה עד כדי התקרחות

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

16/05/2010 | 11:43 | מאת: ננה

שלום רומי בערך לפני חודשיים התחילה לי נשירת שיער חמורה אני כבר בשלבים מתקדמים של קרחת מלאה!!! תיאור העניים שלי צבע חום עם כתמים צהבהבים בלובן העין ומעין עכירות על האישון, צבע האישון בצבע חום כהה ומעלין מן עכירות אפרפרה יש לצייםן שאני בת 41 סובלת מהשימוטו, טופלתי במשך שנתיים ב אטרוקסין אולם לפני שלושה שבועות הפסקתי לקחת את הכדור.לפי בדיקות דם בערכי בלוטת התרס עדיין תקינים גם ללא הכדור, אני כמובן במעקב עשיתי גם ניקוי כבד לאחריו פיזית הרגשתי הרבה הרבה יותר טוב אולם הנשירה לא הפסיקה אנא עזרתך!!! תודה מראש!!

הי ננה, לפי תאור קשתית העין הכתמים הצהבהבים שיש בלובן העין מעידים על חולשת כליות גנטית. צבע אישון עכור יכול להעיד על פגיעה ברשתית או חוסר בויטמינים. מעל האישון צבע אפרפר אני חושבת שאת מתכונת לטבעת קיבה וזה אומר שיש תת חומציות בקיבה וחוסר עיכול . לדעתי צריך להעלות את הספיגה במערכת העיכול על ידי אינזימי עיכול שניתן לרכוש בחנויות טבע

16/05/2010 | 13:02 | מאת: ננה

תודה רבה על התגובה המהירה יש לי שאלה נוספת ברשותך מה זה אומא חולשה גנטית בכליות ומה אפשר לעשות?

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה