טיפול בדלקת עפעפיים

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

28/03/2010 | 12:59 | מאת: רוני

לרומי חכמה שלום רב מזה כשבועיים הנני עם דלקת עפעפיים,גירוי,גירוד,צריבה.הייתי אצל רופא עינים שציין שמדובר בדלקת עפעפיים(יש רגישות לטלוויזיה,אינטרנט,קריאת ספרים וכ"ו)התחיל בדלקת עינים ויראלית שחלפה לאחר שבוע עם טיפות דיאמטצין.לדלקת העפעפיים רופא העינים בתחום הקרנית המליץ על שימוש במשחת מקסיטרול לשבועיים לפני השינה,וניקוי עם מגבוני לייף קר.בביקור חוזר המליץ על שימוש באנטיביוטיקה דוקסילין לחודש ימים.(תופעות לואי כאב בטן,שלשול,צרבת בקנה הוושט).כרגע גם עושה קומפרסים עם תה שחור לפחות פעמים ביום.ומשתדל במהלך היום לשטוף את העינים פעם בשעה עם הרבה מים קרים.נסיתי גם קומפרסים עם תה קמומיל,ותה ירוק ולא היה הכי נעים לעינים. מה מומלץ מבחינת תזונה קלינית,לשיפור וריפוי הדלקת?,האם יתכן שבעבר ולא היו לי דלקות ,שתהיה דלקת עפעפיים,האם יתכן שהיה לכך קשר לטיפול הראשוני בדלקת הוויראלית? אודה לעזרתך חג שמח

הי רונן, הייתי ממליצה לבדוק את קשתית העין ולראות מה מקור הבעיה של דלקת העפעפים מבחינת תזונה מומלץ דגים, דגנים וירקות. הייתי ממליצה לעשות בדיקות דם שיראו תמונה של מערכת החיסון ותפקודי הכבד

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה