ארקוס סינילוס

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

03/08/2009 | 00:08 | מאת: רחלי

הי רומי, האם יש אפשרות לעצור את הארקוס סינילוס? האם קיימת תזונה לכך? האם תוסף מזון? או צמחים? תודה רבה, רחלי

03/08/2009 | 09:17 | מאת: ROMIHOCHMA

היי רחלי, ניתן לעצור את הארקוס סינילוס או לגרום לו לנסיגה. הארקוס מראה על הסתמות כלי דם קטנים במוח לכן ניתן לעצור את המצב על ידי תזונה צמחונית כולל דגים, שלא תגרום לדלקת בגוף ולהסתמות כלי דם ועל ידי תוספי מזון כמו אומגה3, גינקו בילובה,ועוזרר.

היי רחלי, ארקוס סינילוס אומר לנו שיש סתימה בכלי דם קטנים במוח .ניתן לאכול תזונה שתהיה על בסיס צמחוני כולל דגים שלא תגרום לטרשתיות בגוף ולסתימת כלי דם כמו כן נתן להוסיף תוספי מזון כמו אומגה3,גינקו בילובה ועוזרר.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה