תזונה טבעונית

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

02/08/2009 | 20:52 | מאת: Maleficarum

רומי שלום, אני חייל בן 19. ברצוני לאמץ משטר תזונה אשר לא יכלול בשר ומוצרי חלב, אך אני חושש ששינוי זה אינו אפשרי מאחר שמשקלי נמוך ואני נמנע מצריכת ירקות לחלוטין כמעט. האם, לדעתך, התזונה הטבעונית רלוונטית בהתחשב בהגבלות אלה? תודה.

היי חייל, מבחינת חלבונים מלאים לא צריכה להיות בעיה כי יש תחליפים צמחיים כמו אורז ועדשים, טופו, שקדים ואגוזים, חומוס וטחינה ועוד . בדגנים מלאים בקטניות ופירות יש וטמינים ומנרלים , לןדעתי ניתן להיות טבעוני גם בלי צריכה של ירקות אבל בליווי תזונאית

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה