צבע העיינים

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

05/06/2009 | 23:35 | מאת: רותם

ראיתי מקרה של אדם שיש לו בכל עין צבע אחר ( חום וירקרק) מה זה מבחינה אירדיולוגית? אני מאוד מתעניינת בתחום האירידיולוגי, ולכן שנה הבאה אני הולכת ללמוד תזונה קלינית טבעית ואירידיולוגיה :-)

06/06/2009 | 15:24 | מאת: שוב רותם

קראתי קצת מהשאלות של אנשים.. וזה ניראה שאנשים לא כל כך מבינים מה זה אבחון בקשתית העין - אירידיולוגיה. מאז שהכרתי את התחום, התאהבתי, וכיום אני דוגלת ברפואה הטבעית ומממשת את עקרונותיה. איני נוטלת תרופות כלל, (גם כי אני בת 23) אני ניזונה ממזונות מהטבע (טבעונית בהדרכה של אירידיולוגית) ואוכלת מזונות בעל ערך גלוקמי נמוך. פשוט התאהבתי בעצמי המחדש!!! תודה לעצמי !

הי רותם, אני שמחה שאת מתענינית ולומדת את תחום האירידיולוגיה. אכן נדיר לראות צבע שונה בכל עין, מבחינת האירידיולוגיה זה מספר לנו על אדם שמורכב שכלית ורגשית משתי אישיות שונות . (לדוגמה , אומנים ושחקנים יכולים להתאם לשני צבעים שונים בקשתית העין.).

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה