אבחון בתינוק - דחוף

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

26/04/2009 | 23:52 | מאת: נטלי

שלום רב ותודה על עבודת הקודש! רציתי לדעת האם ניתן לאבחן את הסיבה / סיבות להימצאות אאוזינופילים גבוהים בדם במשך תקופה ארוכה לבני - בן שנה ושבועיים ? אנו בבדיקות מאז ינואר והרופאים לא יודעים ממה זה נובע , אנא עיזרי לי ! הוא פשוט סובל ואני לא מצליחה לעזור לו! בכבוד רב נטלי

הי נטלי, באירידיולוגיה בדרך כלל מאבחנים ילדים מגיל 6,אבל ניתן לערוך אבחון כללי לילד כדי להבין מה מקור הבעיה של אאוזינופילים. בדרך כלל כשיש רמה גבוה של אאוזינופילים יכול להיות יש בעיות של מחלות טפיליות, אלגיה, אסתמה ועוד.

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה