קנדידה ברגליים המתפשטת בגוף וגורמת לאנמיה וספירת ברזל נמוכה בדם?

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

21/04/2020 | 08:19 | מאת: דניאל42

מאז שאני זוכר את עצמי, קודם התחיל לי ריח לא נעים מכפות הרגליים, ורק לאחר תקופה התחלתי להרגיש עייפות ותשישות (ולמעשה כל תסמיני האנמיה, כולל ספירת ברזל נמוכה בדם). ראשית, האם יכול להיות שספירת הברזל הנמוכה בדם נובעת מקנדידה? שנית, האם יכול להיות שקנדידה בכף הרגל תתפשט בכל גוף?

הי, קנדידה מתפשטת דרך מערכת העיכול כלומר קנדידה בכף הרגל שלך קשורה לקנדידה שנמצאת במערכת העיכול. בעיית ברזל נמוכה יכולה לנבוע מתזונה לא נכונה, מבעיה של הכבד, מחזור חודשי ועוד. הקנדידה אינה אוכלת ברזל ההליקובקטור כן אוכל ברזל כדאי לבדוק אם יש לך את חיידק רק בריאות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה