בעיות במערכת העיכול פטרייה

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

14/06/2017 | 18:57 | מאת: אור

שלום הלכתי לאירידיולוג והוא אמר לי שיש לי בעיות במערכת העיכול ואני גם מציין שיש לי יש לי פטרייה בלשון וריח מהאף ומהפה הוא הביא לי תורופות קוראים להם אסמונה , וטיפות זהב וכדורים שנקראים ביו פימייל , ואמר לי תוך 10 ימים זה יעבור ובסוף לא עבר איך אפשר להיפטר מיזה??

15/06/2017 | 11:11 | מאת: [email protected]
שלום שיר, לידיעתי להתפטר מקנדידה לוקח חודשים ולא ימים. הטיפול בפטרייה לוקח זמן עד שמערכת העיכול מתאזנת, הטיפול הוא תזונתי ועם צמחי מרפא ותוספים, אין טיפול קסם. רק בריאות
15/06/2017 | 19:34 | מאת: אור

1. מזואת אומרת צמחי מרפא ותוספים? 2. איזה מאכלים מומלץ לאכול ולשתות 3. האם אלכוהול לא טוב למערכת העיכול?

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה