הזעת יתר

דיון מתוך פורום  אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה

19/05/2017 | 10:45 | מאת: אביתר

האם אפשר לאבחן את המקור שלהזעת יתר ע"י אירדיולוגיה?

היי, האם הזעת היתר יכולה לנבוע ממתח או מחוסר איזון הורמונלי או שימוש בתרופות מסוימות או עודף משקל או שזו בעיה גנטית במשפחה. אני יכולה לאבחן את הסיבות של הזעה לא גנטית ואם ההזעה גנטית שהיא נובעת מהפרעה בבלוטות הזיעה באזור לדעתי כדאי ללכת על טיפולים קונבנציונליים. רק בריאות

20/05/2017 | 21:16 | מאת: אביתר

לא גנטית..לפי מה שידוע לי..אבא שלי טיפה סובל מחום אבל אין לקרוב משפחה הזעת יתר..אני גם ב"ה לא שמן..

היי, אני ממליצה לך לעשות אבחון אירדיולוגי כדי לדעת את מקור הבעיה ולטפל בהתאם. רק בריאות

מנהל פורום אבחון בקשתית העין - אירידולוגיה