בעיית גב

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

05/07/2004 | 16:47 | מאת: שמעון

יש לי שאלה חשובה ..........לפני שנה וחצי בערך עברתי תאונה ונגרם לי שבר בחוליה S2 בגב התחתון .....לפני חודש בערך עשו לי בדיקת MRI מוח ונתגלה לי סממנים של דמילנאציה ....!!!!!! האם יש קשר בין הנזק שנגרם לי לעמוד השדרה ובין הממצאים שמצאו לי ב - MRI מוח (סממנים של דמילנאציה) ???????

05/07/2004 | 17:11 | מאת:

לא אין קשר בין הדברים

05/07/2004 | 18:44 | מאת: שמעון

.....סליחה שאני מפריע שוב . אך אני ראיתי במאמר באינטרנט שיש קשר בין פגיעה בעמוד השדרה לבין דלקת בחומר הלבן שנמצא בראש ....... אז אתה בטוח שאין קשר בין שתי המצבים הללו ?????