איזה מין מנהל פורום זה??

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

04/07/2004 | 21:01 | מאת: דפנה

אני פונה לד"ר אשכנזי (שכנראה גם את ההודעה הזו לא יטרח לקרוא), ואומרת: אם לקחת על עצמך לנהל פורום, אתה צריך להיות מחוייב לגולשי הפורום ולטרוח גם לענות מפעם לפעם, ואל תגיד שאתה עסוק מדי. אני מסתכלת בפורומים אחרים, שם יש רופאים שבאמת מחוייבים לתת מענה לשאלות הרבות של הפונים, כי אחרת- מה הטעם בפורום שלך? מצידי תפנה את מקומך לרופא אחר- העיקר שנקבל תשובות פה !!! כמעט חודש שלם אתה לא מגיב? בושה!!

05/07/2004 | 17:22 | מאת:

למרות חוצפתך אענה לך. התחייבתי לפני כארבע שנים לענות על שאלות הפורום הנוגעות לנוירוכירורגיה. בזמנו היה גם נוירולוג בפורום ומאז התחלפו כבר שניים או שלושה עקב חוסר מוטיבציה לענות בפורום הנ"ל (שכידוע מנוהל בהתנדבות). הסכמתי להמשיך לענות לשאלות בפורום בתנאי שיהיו בנושאים נוירוכירורגים ולא נוירולוגים וזאת אני מנסה לעשות. מאז שהנוירוכירורגיה "נדחפה" לקצה הרשימה, כנראה על סמך שיקולי מנהלי הפורום שנושא זה אינו חשוב במיוחד, גם אני איני מוצא לנכון לייחס לפורום חשיבות רבה מידי ועונה לשאלות רק פעם בשבוע או שבועיים בלבד. לכן טענות הפנו נא למנהלי הפורום אשר, כנראה, פועלים כעת על סמך שיקולים מסחריים בלבד. ד"ר אשכנזי

06/07/2004 | 17:55 | מאת: חי

אז מה אנחנו עושים בפורום הזה? יאלה , לאוהליך ישראל.