תמט בחוליות והרדמות הרגליים וגם זרמים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/06/2004 | 19:11 | מאת: דודו

שלום קוראים לי דודו ואני בן 26 לפני כ שנה עברתי תאונת דרכים קשה ובה נשברו לי הצלעות וחוליות D8 D9 D10 כיום לאחר שנה עשיתי MRI ומצאו לי תמטים ישנים בחוליות שנשברו ושהם גורמים לקיפוזיס יש לציין שאני סובל מזרמים חזקים בגב והרגשת שרפה אני מרבה לתת שתן ויש לי אזור שקצת מעל התחת שממש רדום לי בנוסף לזאת בכל פעם שאני במצב סטטי כלומר בישיבה או בעמידה או בשכיבה נרדמות לי הרגליים והשאלה שלי האם הממצאים בMRI מסבירים את מה שקורה לי והאם בMRI רואים עצבים והאם אני צריך לעשות EMG לפי דעתך

11/06/2004 | 19:50 | מאת:

קיפוזיס יכולה לגרום ללחץ על חוט השדרה שיכול לגרום לתופעות מהם הנך סובל. בדיקת EEG לא תוסיף דבר. מומלץ שתפנה לנוירוכירורג המטפל בבעיות עמוד שדרה שיראה את הצילומים שלך יבדוק אותך ואז ניתן יהיה להחליט אם השבר גורם ללחץ על חוט השדרה ואם יש צורך לטפל בעניין. ד"ר אשכנזי