מצב לאחר הסרת מנינגיומה מהטריגמינל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

25/03/2004 | 17:48 | מאת: שרה

יש להוסיף את השאלה בפורום נוירוכירורגיה -----Original Message----- From: [email protected] [mailto:[email protected]] Sent: Thursday, March 25, 2004 3:28 PM To: [email protected] Subject: DOCTORS: CONTACT-FORM First Name: שרה Last Name: E-mail: [email protected] Phone: 055-289016 Requests, questions, comments follows... שאלה לרופא הנוירוכירורג לפני כשנתיים עברתי ניתוח להסרת מנינגיומה מהעצב ה-5 (טריגמינל) .אבקש לציין כי במשך כ-3 שנים סבלתי מכאבי ראש עזים , עברתי בדיקות שונות כגון CT , MRI', אפילו הפנו אותילפסיכיאטריה פסיכולוגית, טופלתי בתרופות וכל הזמן התייחסו לבעיה כאל כאבים פסיכוסומטיים עד שהכאבים הפכו ליותר ויותר אגרסיביים, נמאס לי והחלפתי נוירולוג אשר ניסה לטפל בי בדפלפט, הפנה אותי לבדיקות דם,MRI חדש ובו נראה בבירור גידול בגודל 1 ס"מ על 1.5 ס"מ על העצב ה-5. נבדקתי על ידי נוירוכירורג מומחה אשר ניתח אותי כעבור חודש ימים. למרות הניתוח והתרופות (אלטרול 25 מ"ג טגרטול 1200 מ"ג וסטילנוקס נגד נדודי שינה, אני ממשיכה לסבול מכאבי ראש עזים ובלתי נסבלים., אשר מפריעים לי לתפקד , להתרכז ולחשוב בכלל. אני מטופלת במרפאת כאב ללא כל שיפור.מובן שמצב הרוח שלי די ירוד, הרופא במרפאת כאב בתייאש ממני והפנה אותי לפסיכיאטריה ונוירולוגיה, אולי הם יוכלו לעזור לי. למען האמת, לפני הניתוח הייתי מאוד מטורטרת מרופא לרופא ללא תוצאות . הביעה שלי היא שנראה לי שמייחסים את הכאבים למצב נפשי ירוד ואני כבר לא לא יודעת בעצמי. מובן שמצבי הנפשי לא משהו, אך נראה לי שכל אדם הסובל מכאבים בלתי נסבלים תקופה כה ארוכה, ודאי אינו עליז במיוחד. הכאבים מתחילים מרגע הקימה ובמהלך כל היום, אני מתעוררת בבוקר ואני לא יודעת איפה לשים את הראש מרוב כאבים. אשמח לקבל את דעתך, שמא ממך תגיעה לי הישועה. מודה לך מראש ומצפה לתשובתך שרה

27/03/2004 | 20:52 | מאת:

לצערי לא אוכל לעזור לך. מומלץ שתפני לרופא המנתח שלך או שתפני למרפאת כאב שונה מזו שטופלת בה עד עכשיו. ד"ר אשכנזי