גידול מוחי

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

12/02/2004 | 17:18 | מאת: איריס

ברצוני לדעת פרטים על גידול מוחי בשם אסטרוציטומה אנפלסטית דרגה 3 במוחון. לא ניתן היה להסירו בשלמותו והאם יש פתרונות חדשים למחלה זו

13/02/2004 | 15:08 | מאת:

מדובר בגידול ראשוני ממאיר של המוח. הטיפול בתהליכים כאלו תלוי במיקום גודל התהליך גיל החולה וכד'. הטיפול בד"כ משולב, ניתוח ובהמשך כימוטרפיה או הקרנות. ד"ר אשכנזי

14/02/2004 | 22:46 | מאת: תשובה חשובה

ערב מצויין אני שמח להודיע לכבודך כי יש פתרון לזה . אניבן 27 עברתי ב99 כאן בארץ ניתוח להסרת גידול מוחי אבל לצערי הכריתה לא היתה מלאה ב2002 עברתי ניתוח חוזר בגרמניה אצל פרופיסור שאני מכיר טוב והים כבר אני לא סובל יותר מגידול ברוך השם שאין לי יותר גידול . לפרטים יותר מדויקים את יכולה לצור קשר על 050536359 אם לא אהיה זמין את יכולה להשאיר הודעה ואני אחזור . בברכה רבה