גידול חוזר[שוואנומה]

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/01/2004 | 17:37 | מאת: מיואאש רוצה למות

בן 27 עברתי ניתוח ראשון בארץ להוצאת שוואנומה מהראש. זה היה ב99 ב2002 שוב עברתי עוד ניתוח באותו מקום אבל לא בארץ אלה בגרמנייה . היום עברתי MRIראש . האם בבקשה אם הגידול חוזר שוב ניתן לטפל בו באיזה שהיא שיטה חוץ מניתוח חוזר בראש או לקבל כימוטורפייה? בבקשה עזרתכם כי אני ממש חושב לשים קץ לחייי כי נמאס לי כבר מכל החיים

09/01/2004 | 13:20 | מאת: שאלה דחופה לד"ר אשכנזי

שלום לכבודך שאלתי היא יש לי היום כאבים גם בצוואר לאחר הניתוח הראשון שיהיה בארץ ב99 בב"ח בלינסון להוצאת השוואנומה. האם זה קשור לניתוח בגלגולת ? מה אפשר להיות הכאב הזה ? בבקשה עזרתך כי אני היום סובל גם משריפה מדיי פעם בצוואר וכאבים וקליק גם נא עזרתך אדוני תאגיע אותי בבקה כי אני ממש מוטרד מיואאש רוצה למות כתב/ה: > > בן 27 עברתי ניתוח ראשון בארץ להוצאת שוואנומה מהראש. > זה היה ב99 ב2002 שוב עברתי עוד ניתוח באותו מקום אבל לא בארץ > אלה בגרמנייה . > היום עברתי MRIראש . > האם בבקשה אם הגידול חוזר שוב ניתן לטפל בו באיזה שהיא שיטה חוץ > מניתוח חוזר בראש או לקבל כימוטורפייה? > בבקשה עזרתכם כי אני ממש חושב לשים קץ לחייי כי נמאס לי כבר מכל > החיים >

09/01/2004 | 22:40 | מאת: סובל מאוד שאלה דחופה ל"ד לין

שלום רב לכבודך שוב לא ענית לי על שאלתי לגבי הכאבים שבצוואר מרז הניתוח הראשון ב99 היום אני סובל מכאבים ושריפה בצוואר מדיי פעם האם זה קשור לגידול ? או בגלל הניתוח בגלגולת קורה כאבים בצוואר? נא לענות לי היום בבקשה שאלה דחופה לד"ר אשכנזי כתב/ה: > > שלום לכבודך > שאלתי היא יש לי היום כאבים גם בצוואר לאחר הניתוח הראשון שיהיה > בארץ ב99 בב"ח בלינסון להוצאת השוואנומה. האם זה קשור לניתוח > בגלגולת ? > מה אפשר להיות הכאב הזה ? > בבקשה עזרתך כי אני היום סובל גם משריפה מדיי פעם בצוואר וכאבים > וקליק גם נא עזרתך אדוני תאגיע אותי בבקה כי אני ממש מוטרד > מיואאש רוצה למות כתב/ה: > > > > בן 27 עברתי ניתוח ראשון בארץ להוצאת שוואנומה מהראש. > > זה היה ב99 ב2002 שוב עברתי עוד ניתוח באותו מקום אבל לא בארץ > > אלה בגרמנייה . > > היום עברתי MRIראש . > > האם בבקשה אם הגידול חוזר שוב ניתן לטפל בו באיזה שהיא שיטה חוץ > > מניתוח חוזר בראש או לקבל כימוטורפייה? > > בבקשה עזרתכם כי אני ממש חושב לשים קץ לחייי כי נמאס לי כבר מכל > > החיים > > > >

09/01/2004 | 21:32 | מאת:

קודם כל תמתין לתוצאות ה- MRI אולי הגידול לא חזר. שנית ישנן דרכים לטפל בגידולים כאלו גם ע"י הקרנות תלוי בגודל התהליך. ד"ר אשכנזי