מנתח נוירוכירורג - דחוף

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

23/06/2003 | 01:35 | מאת: אורנה

לביתינו שבר בצורת טיפה בחוליה C 5. השבר אינו יציב וקיימת מדרגה בעמוד השדרה. הרופאים ממליצים על ניתוח COMPECTAY עם קיבוע ופלטה. מאחר ולוח הזמנים שלנו מאוד צפוף והרופאים מבקשים לאשפזה כבר בתחילת שבוע הבא אנחנו מנסים לעשות את כל המאמצים למצוא עבורה את המנתח הטוב ביותר בארץ או בחו"ל. יכול מאוד להיות שהרופאים המטפלים בה הם הטובים ביותר או בעלי נסיון רב עם אחוז גבוה של הצלחות. מאחר ואין אנו עוסקים בתחום אנחנו מבקשים לעשות את כל הבירורים הללו לפני שהיא תנותח. נשמח אם תוכלו לייעץ לנו ולהעביר לנו מידע אודות המנתחים המומחים בתחום ואלה בעלי הנסיון הרב ביותר ואחוזי הצלחה גבוהים. ניתוח בעמוד השדרה אינו ענין של מה בכך. תודה מראש על העזרה

24/06/2003 | 12:27 | מאת:

כמובן שפורום זה אינו יכול להוות במה פירסומית ולכן לא אוכל לתת לך שמות של כירורגים. מומלץ שתפני לנוירוכירורג המומחה למחלות עמוד השדרה. לפי תאורך לא ברור לי מדוע היא זקוקה לכריתה של חוליה ולא רק לתיקון השבר אך כמובן שמבלי לראות צילומים לא אוכל לעזור לך יותר. ד"ר אשכנזי