ניתוח שנט

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/03/2003 | 19:30 | מאת: אנבל

שלום. יש לי לחץ תוך גולגולתי (לחץ התחלתי אחרי שנה וקצת של טיפול תרופתי בדיאמוקס-26) והרופאה הנוירואופתמלוגית שלי ציינה שניתוח שנט היא בהחלט אופציה שאני אצטרך לעבור עם תוכל לתת לי מידע על הניתוח או קישורים לאתרים באינטרנט שיש שם מידע על הניתוח אני יודה לך מאוד.. תודה מראש אנבל

31/03/2003 | 13:35 | מאת:

אנבל שלום הניתוח המדובר הוא ניתוח דלף מותני צפקי. מכניסים צינורית קטנה לגב (כמו בזריקה אפידורלית) והחלק השני מוכנס לחלל הבטן. הניתוח ניתוח פשוט ובד"כ משיג את מטרתו ללא בעיות מיוחדות. אם רצונך לחפש יש לחפש חומר תחת: lumbo peritoneal shunt. ד"ר אשכנזי.