a.v.m

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

13/03/2003 | 07:08 | מאת: סיגלית

עפ"י ct עמוד שדרה לחוליות d9-d11 הועלה חשד למלפורמציה וסקולרית מסוג a.v.m מצד ימין של הגב. במה מדובר והאם הנושא אכן קשור לנוירוכירורג? תודה

16/03/2003 | 15:39 | מאת:

סיגלית שלום לא ניתן להגיע לאבחנה של AVM ע"ס CT. האבחנה נעשית ע"י MRI שלעיתים אינו מספק אף הוא ויש לבצע אנגיוגרפיה. הנושא אכן קשור לנוירוכירורג. ד"ר אשכנזי

20/03/2003 | 15:17 | מאת: סיגלית

ד"ראשכנזי, איך אפשר להגיע אלייך לפגישה אחרי mri שיבוצע היום. הנושא דחוף ביותר מכיוון שהחולה היא אימי אשר סובלת מכאביי גב איומים והשבוע היינו כבר פעמיים במיון על מנת לקבל זריקת פטידין להרגעת הכאבים מכיוון שכל הכדורים(אלגולוזין,אסיוול,אתופן,אופטלין,זריקות וולטרן) אינם עוזרים כלל. אודה לתשובתך.