כאבים חזקים ברגל

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

10/02/2003 | 14:14 | מאת: הכואב

הנני אצן חובב לפני שבוע ימים בערך התחלתי להרגיש כאבים חזקים בברך (לא בסמוך לפעילות לא אחר מכה או חבלה כל שהיא!) אני לא מוגבל בתנועה המפרק תקין לפי דעת האורטופד אולם יש לי כאב מוזר שאומנם מתמקד סביב הברך אבל למעשה יורד מהישבן הימני דרך הברך עד כף הרגל ואפילו אצבעות כף הרגל . הכאב הוא פנימי חד מידי פעם מלווה בתחושת של הרדמה חלקית (לא כל הרגל ) באיזורים שונים של הרגל ולסירוגין ! מידי פעם שריר הירך מתכווץ הברך כואבת בצדדים ובאיזור הפיקה . הכאב לא מופיע במהלך פעילות כלל אלא לאחריה אני חש בהקלה רק אחר עיסויים בכל הרגל ! האורטופד המטפל איבחן דלקת בברך עקב מאמץ יתר שגרמה לנפיחות שיצרה את שאר הסימפטומים לטענתו כיוון שאנני הולך/יושב/שוכב בתנוחות הרגילות (בגלל הכאבים) התפתחה גם איזוהי שהיא רגישות בעצב שיורד מן הגב לרגל הימנית ! הננני סובל מכאבים חזקים מאוד !! שאלתי היא איך אוכל לדעת שרופא צדק ואין מדובר למעשה בבעיה בעצב עצמו ? מצטער על אורך השאלה ומודה מראש , הכואב

10/02/2003 | 15:42 | מאת:

יכול להיות שמקור הכאב בגב ולא ברגל. מומלץ שתפנה לרופא נוסף לבדיקה. ד"ר אשכנזי