בעייה אסטתית

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

15/08/2000 | 19:46 | מאת: שמעון

אני סובל שנים רבות מבעייה אסטתית בזמן האכילה. תוך כדי לעיסת מזון, מתרחש מצמוץ לא רצוני בעין שמאל. תופעה זו גורמת לי למבוכה רבה במצבים חברתיים. ניסיתי לפתור בעייה זו על ידי מאמץ רצוני להפסיק את המצמוץ, אבל ניסיונות אלו נכשלו. השאלה שלי היא האם זו תופעה הקשורה במערכת העצבים? אם כן, מה יכולה להיות הסיבה לתופעה זו? והאם ניתן לטפל בה? (רצוי ללא התערבות כירורגית).

15/08/2000 | 21:34 | מאת:

שמעון שלום האם אי פעם היה לך שיתוק של עצב הפנים? ד"ר ר. דבי

15/08/2000 | 22:40 | מאת: שמעון

שלום ד"ר רון כן, בשנת 1983 בזמן התקף חרדה. אבל בעייה זו קיימת אצלי גם לפני מקרה זה,(עוד מהילדות).