דלקת בגיד הפיצפס

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

14/12/2001 | 00:08 | מאת: דורית שובל

אני סובלת מכאבים בכתף ובזרועות. אחרי מיפוי איבחן האורטופד דלקת בגיד הביצפס. פעם כאב לי רק כשהמקום היה לחוץ (בלילות, כשאני ישנה על הצד. לכן בבקרים הייתי קמה עם כאבים שהיו עוברים אחרי כמה דקות). עכשיו הדלקת החמירה וכואב לי כמעט כל הזמן. גם בשעות היום. הרופא: לקרר, לשים וולטרן. אם יכאב - זריקות . התעקשתי לקבל גם טיפול באולטרסאונד. בינתיים, אחרי טיפול אחד אין שינוי. מה עוד ניתן לעשות? האם לייזר נמוך LLLT עוזר? ואם לא זה. משהו אחר - גם דברים שאינם כלולים בסל הבריאות - עוזר? תודה דורית

15/12/2001 | 01:32 | מאת:

דורית שלום לדעתי הבעייה שאת מתארת נובעת מהבעייה אותה תארת בפורום אורטופדיה. לייזר נמוך עוצמה הינו טיפול המביא תועלת רק למטפל. המלצתי שתפני לרופא המומחה לבעיות עמוד השדרה. ד"ר אשכנזי