לוריוון

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

01/09/2000 | 17:35 | מאת: רפי

אימי משתמשת בלוריוון כבר 10 שנים כיום היא לוקחת 3 כדורים ליום האים מינון זה עלול לגרום לנזר גופני כלשהו ןהאים אפשר לעבור לתרופה אחרת כגון ואבן ואים אין נזק במעבר לתרופה אחרת התרופה משמשת לאימי להרגעה כללית לציין כי אימי בת 74 ואינה סובלת ממחלות למעט בריחת סידן מטופלת בפוסילן פעם ביום

02/09/2000 | 15:52 | מאת:

רפי שלום עיצה כללית היא לנסות לא להתמכר לכדורי הרגעה ושינה. לגבי אימך הייתי אומר שזה כבר די מאוחר מאחר שהיא כבר 10 שנים "מכורה" לכדורים אלה. אם היא חיה עם זה טוב ומתפקדת בצורה טובה אני לא בטוח שכדאי להתחיל לשנות את התרופות. אל תשכח שאנשים מפתחים גם תלות פסיכולוגית בכדורים וללא הכדורים מרגישים חוסר ביטחון. רצוי כמובן גם לשאול את דעתו של הרופא המטפל שלה, הוא בטוח מכיר אותה טוב ממני. בברכה ד"ר רון דבי