נימול רגליים וידיים

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

08/05/2001 | 14:56 | מאת: שאשי

מזה כשנתיים וחצי אני סובל מנימול קשה ברגליים שאמנם במהלך הזמן קצת פחת אך לא נעלם לאחר בדיקות מקיפות איבחנו שבלוטת התריס אינה מתפקדת ונמצאו אצלי חוסרים חמורים בוויטמינים בעיקר b12 . כיום מזה שנתיים אני מטופל בתרופת אלקטרוקסין 150 מ"ג ובבדיקות הדם אני במצב מאוזן אך כמו שאמרתי עדיין הנימול לא עבר האם יש דרך לטפל בתופעה בתודה שאשי

12/05/2001 | 22:49 | מאת:

שאשי שלום השאלה אם יש לך נוירופתיה. דהיינו פגיעה בעצבי הגפיים. חסר B12 הוא אחת הסיבות לכך. אם תרצי אוכל לשלוח לך כתבה שהתפרסמה בנושא זה בעיתון הארץ ובה התראיינתי ופרטתי על נוירופתיות. בברכה ד"ר רון דבי