נוירולוגיה

דיון מתוך פורום  נוירוכירורגיה

30/08/2000 | 20:46 | מאת: אורלי

כבר קרוב לשנתיים שאבי (בן 72) עם בעיות דיכאון לפעמים מטופל בפרוזק טוען כי הראש שלו כבד מאוד כאילו יש לו "50 טון" על הראש ההליכה קשר עליו מאוד חיצונית נראה בריא עם תיאבון CT ראש הראה שהכל תקין ועדיין ההליכה קשה עליו מאוד - במיוחד קשר לו להתרומם מרבה לישון - ואינו חש בטוב בגין הרגשת הכובד שיש לו בראש אודה על תשובה

31/08/2000 | 00:04 | מאת:

אורלי שלום, לפי דבריך לאביך יש דכאון שיכול להסביר חלק מהתלונות שלו. לדעתי יש לבדוק מדוע יש לו גם הפרעה או קושי בהליכה. בגילו יתכנו מספר אפשרויות לכך. הייתי לכן ממליץ שיבדק ע"י נוירולוג. בברכה ד"ר רון דבי

01/09/2000 | 01:24 | מאת: אורלי

ד"ר דובי שלום רב, בהמשך לתשובתך אבי כבר נפגש עם נוירולוג דרך הקופ"ח ודרך פרטית אולם לא העלינו כל תוצאות מפגישות אלו - והמצב קיים - זה לא מצב נפשי כלל זה מצב פיזי לחלוטין האם ישנה דרך לטפל בבעייה זו האם שמעת על בעיה זו מה עלי לעשות