המשך חיסונים לבן שנה וחצי

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

05/10/2016 | 20:37 | מאת: שיר

שלום רב, בני בן שנה וחצי וכשנולד התחלתי כרגיל עם החיסונים אך עצרתי לאחר שקיבל 2 מנות של הפטיטיס בי, 2 מנות של פרבנר ו2 של רוטה, מחומשת קיבל הכל. עברה יותר משנה והחלטתי שאני כן רוצה להמשיך לחסן. תוהה אם בגלל הזמן שעבר אפשר לחסן כרגיל את המנה שלא קיבל של הפרבנר והפטיטיס בי או הזמן שעבר פוגע באפקטיביות. רוטה החלטתי לוותר. תודה מראש, שיר

שיר שלום, ניתן להשלים את מנות החיסון לצהבת B ולפרבנר שהחסיר. רוטה, גם לו היית רוצה להשלים, לא היה ניתן מעבר לגיל 8 חודשים. בינתיים ישנם חיסונים נוספים הנדרשים לגילו: MMRV, פוליו מוחלש וצהבת A. אני מציע לך לגשת לטיפת חלב, על מנת להתאים לו תוכנית חיסונים אישית. בברכה,

מנהל פורום חיסונים לילדים