חיסון צהבת b

דיון מתוך פורום  חיסונים לילדים

20/07/2016 | 21:46 | מאת: ל

שלום, בתי חוסנה בחיסון צהבת b בגיל חודש. לא ניתנה לה המנה השניה. כיום היא בת שנה וחודש כמעט. האם ניתן לחסן במנה השניה או האם צריך להתחיל את סדרת החיסונים לצהבת b מההתחלה? האם החיסון יכול להינתן במקביל לחיסונים של גיל שנה? תודה

ל שלום, ניתן להשלים ישירות מנה שניה (ושלישית כחמישה חודשים אח"כ). המנה הראשונה שניתה נחשבת. ניתן לחסן לצהבת B במקביל לחיסוני השיגרה האחרים. בברכה,

01/08/2016 | 20:08 | מאת: רותם

מה בדיוק שמו של החיסון השלישי לצהבת B? אני גר בארצות הברית ורוצה לוודא שאקבל את החיסון הנכון

מנהל פורום חיסונים לילדים